La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Agnès Marquès sobre la polèmica amb les cançons a 'Planta Baixa' i la solució que s'ha trobat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

La presentadora de TV3, Agnès Marquès, parla de la polèmica que s'ha viscut en el programa, en dues ocasions, amb les cançons que han sonat en ple directe per a sorpresa de tothom.

Què sabem? En dues ocasions el programa Planta Baixa, de les tardes de TV3, ha estat en el centre de la polèmica i de les crítiques. La primera vegada va ser a principis de gener. El programa donava pas a la publicitat i en la pantalla gran del plató s'hi podia veure la imatge de Carles Puigdemont. En aquell moment sonava la cançó Rata de dos patas i l'enrenou va estar assegurat. Més endavant, a principis de març, l'espai es feia ressò d'una presumpta violació a una menor en un centre comercial de Badalona. De cop i volta sonava la cançó de Lildami, Supermercat. Les crítiques, de nou, van ser una constant.

Què ha dit? La presentadora del programa, Agnès Marquès, ha parlat de la polèmica del programa Planta Baixa amb les cançons que sonen per donar pas i tornar de publicitat. Ho ha fet en el programa de la casa, APM?, que s'emet els dijous a la nit. Marquès, en la secció de La televisió és cultura ha dit que "treballem amb molta cura, però això no vol dir que en un programa diari que dura quatre hores hi puguin haver aquestes coses".

A més: Agnès Marquès, parlant de la polèmica que ha viscut el programa en dues ocasions, ha desvetllat la solució a la qual s'ha arribat per evitar noves patinades i crítiques en un futur. La periodista i presentadora nascuda a Palma de Mallorca ha dit: "No sé si algú se n'ha adonat, però des de fa dies estem fent servir música clàssica per anar i tornar de publicitat perquè no hi hagi més conflictes. Prou". En aquest sentit, Marquès afegeix: "Hem eliminat els rèquiems per no entrar en conflicte".

Per acabar: En les dues ocasions que Planta Baixa ha estat notícia, per posar una cançó que no tocava, ha acabat demanant disculpes. Quan va passar la polèmica amb Carles Puigdemont el programa va rectificar en el moment i va demanar disculpes en directe. Amb el cas de la menor i la cançó Supermercat, l'espai de la cadena pública, a través del seu compte de Twitter, va lamentar el que havia passat i, de nou, va demanar perdó.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió